Anotace: ...
Na tvé básni se mi líbí že při čtení jsem vlastně ani nevnímal text (samozřejmě to ber s nadsázkou), ale rovnou si to představoval jako svůj život. V dnešní době je to opravdu hnusný stereotyp. Máš za mě super tip ;)
03.09.2011 01:02:00 | Surralis
Zní to krásně uléhat v travinách, okolo zvuky přírody,slunce v dlaních,nad hlavou tma.. Ale co v zimě a bílých chladných peřinách? Hůř by se dalo spát..
02.09.2011 16:37:00 | E.T.Jane