Rozchod
Chce se mi plakat, ale nesmi to být,
tak skláním hlavu a nechám Tě jít.....
poohlídneš se, Tvé kroky za chvíli dozní,
Já zůstanu, budu čekat do noci pozdní.
Vrať se a rekni.. nesmíš tu stát,
pojď se mnou domů Já mám tě rad.
Pro pláč už nevidím a stále čekam
kroků se bojím a stínů lekám.
Tobě jsem lhostejná Ty už snad spíš.....
........ o trápení mém se uz nedozvíš.
.......... Hlava klesá
.......... slzy kanou
.......... srdce pláče
...................... ....... nashledanou
Komentáře (2)
Komentujících (2)