NABERU
Naberu ti dechu
z mé nahé duše
neboj
můžu dýchat
za nás
za oba
naberu ti i lásky
z mého obrovského srdce
neboj
můžu milovat
za nás
za oba
naberu ti i krásu
z tohohle světa
neboj
pro ostatní
zůstane jí
ještě dost
naberu ti i víru
jediného boha
neboj
má jí dost
pro všechny
co věří
že tenhle život
je jen zastávka
k něčemu dokonalejšímu
než jsme
já
i ty
neboj
až to přijde
tak budu s tebou!
Přečteno 261x
Tipy 31
Poslední tipující: Jin&Jang, hatlapatla, modrá..., hloubavá, Maryje..., Psavec, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, labuť, Jiná, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)