Jak plavec v rákosí
Zašitá do kouta jak vodní panna
Země vzdaná
v ponurých alejích havraních mostů
ukradla slunci cestu
Cestu ušitou švestkovou vůní
zmámenou kopyty nebeských koní
nesených po mraku k řekám z léta
vdovám měsíčního světa
s hlasem potulného listí
je jako plavec v rákosí
Přečteno 469x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, jitro, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, rezina, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)