Taky miluju kočičky, mám dvě, a když se mi Kulíšek ztratil, prolítala jsem a probulela celý noci. A pak, po osmi dnech, přišla - a já radostí tancovala!
03.09.2011 06:04:00 | hloubavá
Snad se vrátí.No vidíš a já zrovna našla malé, černé koťátko, přitoulalo se bůhví odkud, tak mám kamaráda:-)
02.09.2011 22:20:00 | CULIKATÁ