LHOSTEJNOST
Padáš do zákoutí
stmívá se
tak nezapírej
křikem neprobudíš
spící saň
co se skrývá
za letargií
chorobná lhostejnost
k mým citům
frigidní dóza
plná ucpaných děr
abstraktní šílenost
podrobit se parazitům
nepopsatelná hrůza
nekonečných sfér
vystřelené mrtvé spermie
k dané situaci
evolučně nerozumné jednání
čáry,kouzla,černá magie
měsíční vlkodlaci
to vše tě pohání
jako nicotná prázdnota
vesmírných černých děr
uvězněných ve tvé hlavě
slunce falešně skřehotá
chce z betonové ulity ven
na svět hlavně
vedlejší produkt
naší nesmrtelné lásky
zabalené jako vlašák do papíru
exploduj
tiše a bez nadsázky
nevěsto upírů.
Přečteno 325x
Tipy 24
Poslední tipující: Jin&Jang, Jiná, la loba, Psavec, E.T.Jane, labuť, Maryje..., Květka Š., hašlerka, hatlapatla, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)