Deti ticha
Uväznené v tichu,
nepoznajú pýchu.
Melódiu dažďa, žiadne
zvuky ich nedráždia.
Dieťa ticha hlasno dýcha.
Dieťa ticha zvykne kričať.
Samo seba nepočuje,
tak sa tomu nečudujte!
Nevie čo je hudba, jeho
duša nie je hluchá; nemé
slovo vždy poslúcha.
Tieto deti blúdia tichom,
podvedené vlastným sluchom.
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Petbab, Květka Š.
Komentáře (0)