kde odložím si šaty zítra
kdo odpoví mé duši
co je tak průhledná
tenká jak pavučinky omotání
já vím jsem svá paní
a tak s tím i usínám
ráno vzbudí mne vlak
řeknu v sobě
sakra
je tu
realita
ne, prosím
chci ještě spát
tato část jasný ST!!!
03.09.2011 16:14:00 | xoxoxo