Krásných 39
Už
od rána zníš jinak
lásko
jsi jak sklenka, na kterou se s každým rokem
zabrousí další kus s přesností
vesmíru
zatím nevidíme finální dokonalý vzor
je to jen o fantazii
jsem ráda, že kouzlení přírody vidím,
a že jsem v tom s tebou
i v tyhle letně malované narozeniny
Přečteno 402x
Tipy 12
Poslední tipující: carodejka, WAYWARD, Jeněcovevzduchukrásného, labuť, STIMPRE, Kett, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)