ty voe to už je možná za hranice mého chápání.....jestli sem pochopil pointu tak jde o to si všechno ohmatat,vyzkoušet a že praxe je praxe a teorie,která se jenom plká je k ničemu.....ale může to být úplně jinak....říkám za hranice párkovýho chápání.
03.09.2011 23:48:00 | ECHO PARAZIT
Kamaráde, píšeš zajímavě. Jeden se do tebe musí takřka položit. Aspoň já teda... :-)
03.09.2011 14:07:00 | hatlapatla