Modrá Slunečnost.. (=k obrazu=)
Tvým snům
a ve hlubokých hvozdech
smíš najít pírko sojčí
do vlasů černých nebeské zvání zachytí
zatančí
krátce ve svitu
nadějí letu
amulet
okřídlený kůň
stříbrnou nití rozsvěcí vesmírná spřežení
i vzdálí ros na pleti
a bude až k úsvitu
v podmořských hvězdách
budu tebe učit se znát
ve tmách
věnujících
růžové perleti
a ze chvění nízko nad obzorem ach?
v červáncích
navždy do tvého světa?
z paprsků procitání
lehce
mezi řasami
láska
..
do srdcí je o noci vpletla
všeptala do citu
přiznání
hvězdy - světélkující šamani
uletěli v brouzdání
ve spánku očistném pro duši bolavou
u moře
tiché pláže
brzy ráno
ve svítivých krystalcích
přinášejících mír slunce
ve vlnách radostných vítání
posílající ti do dlaní
světlé básnění
hlubino zářiová
hlubino andělova
jitro není černě
jitro je
venušina luna
když slunečnost je zima modráskova
Přečteno 312x
Tipy 15
Poslední tipující: labuť, Dona Quixote, prostějanek, Dota Slunská, CULIKATÁ, Hazentla
Komentáře (1)
Komentujících (1)