Sen?
Pohlcena vůní
propadám se
na dno postele
Jako do vody hozená
plavu v peřinách
V závrati
padám sobě do klína
Vklíněna mezi svá chodidla
Chce se mi křičet
Vykřičet ze sebe vše,
co nevím
Ale ústa má
jsou zamčená
Chce se mi spát...
Komentáře (1)
Komentujících (1)