Jablko sváru
Anotace: zameťte si před vlastním prahem...
Říkají, že jsem
červavý jablko v zahradě Edenu
kopí v boku Krista
a
rudej flek na prostěradle
Panny Marie.
Zametači cizích prahů
lijou svatou vodu na hlavy heretiků
s očima žlutě planoucíma
se srdcem bez krve
a vrozenou arytmií
Přečteno 342x
Tipy 14
Poslední tipující: el viento, Verena, Gabrielle, labuť, ECHO PARAZIT, whiolet, Stoneman
Komentáře (3)
Komentujících (3)