Polibek
Anotace: Posílám polibek protože nemohu být s tebou ....
Posílám polibek po větru
posílám polibek z dlaně
posílám polibek do noci
jedné tajůplné dámě.
Posílám polibek po vánku
posílám polibek co hřeje
když venku je slota a leje
tak polibek můj tě zahřeje.
Posílám polibek po vichrech
posílám polibek co mrazí
když všude je žár a požáry
můj polibek je uhasí.
Posílám polibek v bezvětří
posílám polibek bez nadsázky
a jsem jen trošku zvědavej
zda pošle mi ho někdo zpátky.
Přečteno 499x
Tipy 28
Poslední tipující: Azure angel, efeeez, la loba, Mbonita, modrá..., labuť, šuměnka, hašlerka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)