Baletka
V růžovém sále
plném lesklých zrcadel
se krčí nesměle
křehká baletka.
Drží se za nohu
obvázanou lesklou stuhou.
Svou muší váhu
uzvednout nemůže.
Plave v moři.
V moři slaných slz.
Do vzpomínek se boří
a v očích má prázdno.
Chtěla by vše vrátit zpět.
Chtěla, jenže nejde to.
Z poupátka je zvadlý květ,
který ztratil vše,
pro co žil.
Přečteno 406x
Tipy 5
Poslední tipující: J's .., jitka.svobodova, Kars, Juan Francesco de Faro
Komentáře (1)
Komentujících (1)