Návrat ke "všednosti"
Anotace: Listovala jsem svými loňskými poznámkami a našla sebe.. :)
Sbírka:
Záchvěvy duše
jak ptáci vznášející se nad krajinou ticha
vrháme stíny na rozpraskanou zemi
sužovanou pýchou, strachem a zlobou
té nekonečné bídy spěchajícího davu
zanevřeli jsme na krásu všedních chvil
které nyní šedě proplouvají prázdnotou
a bolesti, slzy obnažené nahotou
nás zbavují všech zralých sil
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Bambulka
Komentáře (0)