PROGRAM DNEŠNÍHO DNE:
Vše je v naprostém pořádku,
nejdříve Vás potaháme
dvě hodiny v horku.
Žádné pití v ceně.
Po cestě dostanete možnost
byt křivě obviněni, zdrbáni
a znechuceni.
Zábava je na programu
bohužel nutná, zastřelíte
tedy pár věcí (pohodu, klid),
a pak Vám někdo vynadá
all inclusive.
Strávíte cestu autem,
spoustu urážení, urazíme
Vás, i Vaše přátele,
zcela zdarma obdržíte
kázání o "důležitých"
věcech. Nebude při něm
chybět řada urážek.
Můžete si jako bonus
vybrat, místo celodenního
pětiminutový pobyt
v příjemném prostředí
s příjemnými lidmi,
a pak obdržíte plnou
hodinu přemýšlení co si
vzít sebou na Vaší
cestu pryč, za novým
lepším životem.
Komentáře (0)