Plyšový medvídek
Malá dívenka
s plavými vlasy
nesměle kráčí
s medvídkem v ruce.
Kdosi ji odvádí
kamsi do neznáma.
Po vlasech ji hladí
- nechápe vůbec nic.
Neví, co se stalo.
Je křehká a nevinná.
Stačilo jen málo,
tak proč zrovna ona?
Ten bídák, hnusák,
andílkovi zkazil život.
Bez výčitek, provinění
má doma sbírku
plyšových medvídků.
Přečteno 401x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, Mbonita, Kars
Komentáře (2)
Komentujících (2)