Ráno
Anotace: někdy se to tak stává...
Nesnáším rána,
kdy se budím se slzami v očích
Pomalu neznáš ani ten důvod
A pak se probudíš
A pak si vzpomeneš
Bude to jako přílivová vlna
Smete tě to z povrchu
Uvnitř jen nekonečná tíseň
A neschopná slabost tomu vzdorovat
Nejde s tím bojovat
Noc ztlumí tento nářek
Dá klid mým snům
Pak se zase probudím...
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: Aida, Radek.oslov.Šafárik, Holka z davu, tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)