Minulost
Anotace: zapomenout je nejlepsi
Minulost
Proč nás minulost tolik trápí
nedokážeš na nic zapomenout
pořád tě pronásleduje jak temný mrak
co nad hlavou ti pořád straší
bodá tě do otevřených ran a nezmizí mávnutím ruky
nemůžeš jít dál,dál do předu
minulost tě pořád drží
a myslet na budoucnost je čím dál horší
mám plnou hlavě myšlenek co mě trápí
tam uvnitř v nitru mě je to v mé hlavě
mám pocit že bouchnu chci zapomenout
už nechci myslet na náš svět
Komentáře (0)