PRO TEBE
Nedokážu ted asi slovy říct,
jak moc jsi mi přirostl k srdíčku..
Dokážu Ti svou lásku dát,
pohladit i políbit Tě.
Raduju se,jásám!
Jsi Něha,
po které tolik toužím,
Jsi Porozumění,
které hledám a nacházím.
Jsi Síla,
co mě chrání,
Jsi Víra
mých všedních dní,
Jsi Krb,
co mě krásně zahřívá,
Jsi Plamínek naděje,
.
JSI
Děkuji,že jSI..
Komentáře (0)