Za humny je drak
Za sedmero vršky
se usídlil drak
Měl velikou mašli
a nešel z něho strach...
Pohádku vyprávěl
uhlíř co život znal
Po večerech u stolu
až všem dech bral...
Byla taky princezna
uhlířovic Kačka
Co nebála se pohladit
toho dráčka...
Zachránit jí přišel ten
o němž snila každý den
Princ Jan ze zámku
nebo brnkálista u parku?
Jen On zná odpověď
na hádanku.....
Přečteno 337x
Tipy 23
Poslední tipující: hatlapatla, betmen71, Jiří I.Zahradník, Jiná, labuť, Niky88, Amable seňor Marek, Petbab, Květka Š., Mbonita, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)