Ano, bojí se ženských slzí, protože tuší nějaký problém...a co s ním, že?Jinak děkuji oběma za uvítání, jste milí
06.09.2011 19:52:00 | jess
Také Tě mezi námi vítám a ať se Ti tu líbí... úvod je poněkud bolavý a smutný, ale je ze života a každý svou bolest a činy řeší podle svého přesvědčení, že tak je to nejlepší a navíc... chlapi nemají rádi ženské slzy...
06.09.2011 08:06:00 | labuť
Máš pravdu, taky volím ten způsob z očí do očí, ale mužský jsou někdy zbabělí a raději bouchnou dveřmi beze slov..
06.09.2011 07:15:00 | jess
Vítej na Liter.cz!
Krušná báseň, ale někdy to tak v životě je... ovšem, lepší je, když si to lidé řeknou do očí... nikoliv po papírkách...
05.09.2011 19:56:00 | NikitaNikaT.