another lucky story
nepoznal jsem, že zas vynechal jsem ráj
takže tohle je asi naše good báj
desátý a báječný
bez otázek
nevěděl jsem, že dostal jsem zas další eso
pak zas čekání na intermezzo
bez tvých árií
mezi několika směry
netušil jsem, že na křižovatce jedu na zelenou
před očima jen dálnici mám
hladkou
a bez odpovědí
nevím
těším se na další good-báj
pá
a nezapomeň zamávat
Komentáře (0)