Ideální styl života
Anotace: Není špatný nápad, občas se zamyslet nad životem a napsat nějaký rým z něj.
Nejlepším přítelem člověka je pes,
moc dobře víš, že nejraději tě mám bez..
špatných nálad,
není to zlý nápad
sblížit se večer, dát si kávu
a pak probouzet se bez výčitek k ránu
Moc se mi líbí ten styl mého života,
myslím, že není třeba měnit pilota.
Přečteno 324x
Tipy 10
Poslední tipující: Elisha, E.T.Jane, labuť, Agniezka, Mbonita, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT
Komentáře (3)
Komentujících (3)