SMRT-tot panovník můj..

SMRT-tot panovník můj..

Anotace: O touze rozdavat krutost,a delat spolecnost Smrti!Byt porad s ní a ovladat lidi,kterí stejne nakonec zustanou pod kridly ¨SMRTI!!!!dejte mi prosim komentar:))

SMRT-tot panovnik muj..

Je noc,stříbrným temnem prokleta,
má duse čenotou a hnilobou zaleta.
Smartící myšlenka dotkla se zla,
když krutost ve mě se vzbudila!

"Povězte pane můj co mám vykonat,
abych bolest a klam mohla rozdavat??
Třpyt jeho ocí zakalí se tmou,
v tom slyším jak říka:"Jdu si pro duši Tvou,
zřekni se duše své pro mou čest a Smrtící pavucina dotkne se
hvězd"!!

Lesk se vytrácí a zář padá,
mé tělo odchazí daleko do prazdna.
Daleko do prazdna,kde stříbrna kletba je,
však i můj panovník nademnou zůstane.

SMRT tot tajemne jméno panovníka mého,
krutost dát do vínku v skutku jeho.
Krutost ted smím rozdavat já,
ted má čaromoc je převelká!

Můj pan silí,když klam venuji
lidem co mysli si že davno neexistuji!
Zhasne Vam nadeje,
zhasne Vám světlo,
zhasne Vam duše v skutku jen peklo!!!

Davné touhy mé naplní se v skutecnost,
jen Ja smím dělat Smrti společnost.
Všechny Vas polapí do svych sítí,
když rozprostře je nad vasím žitím!!!!

¨
THE END..
Autor Snapeatko, 11.02.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo, hele,tos mi posílala, ne? Mám to někde na mailovce...moc se mi to líbí!

14.02.2006 09:11:00 | Isabella Monvoisin

No zajímavé:)...bacha na překlepy,máš jich tam fest a špatně se pak čte...ale fakt zajímavá myšlenka

11.02.2006 17:06:00 | temnezakoutimojiduse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí