Jsem hvězda!!
V potmělém baru,
v šatech od Gucciho
Připíjím na slávu
vnitřního ničeho
Připíjím na něhu,
zhynulou v křeči,
na svini - na lásku
co v koutě teď klečí
Připíjím, opíjím
duši mou ztepilou
ať chvíli cítím se,
že jsem tou nevinnou
omylem zplozenou
-kometou
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Fanosh
Komentáře (1)
Komentujících (1)