Anotace: tohle není básnička jen nálada dneska ráno ta chvilka než otevřeme oči.
Moc krásná přirovnání a obraty. Kdyby mi tohle někdo napsal, rozproudil by mi krev v žilách!!!
12.02.2006 21:03:00 | Keilanne
Pěkně si mlsáš...!!!
Dík za komentář ke krávě...mno,když si to představím...jak to přednáší třeba Radovan Lukavský...máš pravdu...to by bylo něco...!!!
12.02.2006 18:03:00 | Milano