JAKO OSVÍCENÁ TMA
Anotace: ... k zamyšlení.
***
DĚTI
Růžová holčička snědší pleti
je stejně maličká jak
jiné hrající si
smetí
Děti jako …
Chumel zamotaných příběhů
DÉŠŤ
Chlapečka poznáš podle lulu
je stejně vyprahlý jak
červenavý jíl
slzí a
Kapka jako …
K Božímu setí zase nutí tátu
MEŠITA
Klaní se k zemi ve víře svaté
stavba sedmkrát ční
modlitební
zdi
Kobereček jako …
Červenobílá izolace se Zemí
***
Přečteno 292x
Tipy 31
Poslední tipující: Liška76, PIPSQUEAK, Holis, modrá..., Gabrielle, šuměnka, divoska_jaja, Maryje..., JR, Kars, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)