Chceš utíct
Bereš roha a neohlížíš se
nikde nejsi v bezpečí
utíkáš a schováváš se
všude je pro tebe nebezpečí
utíkáš před realitou
utíkáš a nevíš před čím
schováváš se před brutalitou
nebo před něčím jiným
Utíkej kam tě mysl zavede
třeba tam budeš v bezpečí
ale řekni mi kde to je
kde najdeš v mysli uspokojení
tohle místo mimo tento svět
je jen v tvojí hlavě
tak použij svých smyslů pět
a podívej se do očí realitě
Chceš utíct
ale nevíš kam
zavři se do sebe
a zůstaň tam
Přečteno 509x
Tipy 1
Poslední tipující: E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)