Žít
Anotace: nudila sem se při češtině
Hematit v nebi,
křídou kreslím mraka.
A samragdem lesy, růženínem vřesy..
*
Nehybná, tichá straka.
Nedýchá.
Všemi čísly hýbám smysly.
Vůní kávy hýbáš myslí.
V koutech bytu křižák
hledí na svůj kříž.
Přemýšlíš.
Jiskry odlétnou a uhnízdí se za víčky.
Když pohlédneš pozorně,
pak uvidíš ty jiskřičky.
Do kolotoče pocitů, co blýská barvami.
*
Straka prolezlá larvami.
Uslyšíš zvuky.
Anderson a příční flétna.
Spojení. Nechat krásu znít.
Nelenit.
Hýbat se do rytmu a říct, že chceš žít.
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Špáďa, Danger, Back to Blackness
Komentáře (2)
Komentujících (2)