Otrávený večer
Anotace: ...noční rozhovor o (ne)smyslnosti všeho.
Proč prostě neumřít?
Říkáš si
s očima plnýma
atropinových slz
když chladné podzimní slunce
upadá do hlubin černé tmy
Proč prostě neumřít?
Ptáš se
...a ani tisíc Buddhů
nezná odpověď
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (2)
Komentujících (2)