STŘEPY
Střepy z pravítka.
-Těžko se láme.
Zato střepy z květináče
získáme snáze.
Skleněnou vázu
mrštíme o zem.
Malý stromek
porazíme vozem.
Střepy ze zrcadla,
plastové hračky,
střepy z umyvadla,
kousíčky tašky.
Všechno hůř nebo snáz získáme.
Jednu věc rozbijem jedním slovem.
Srdce, to není pevným domem,
jedinou větou vyhráno máme.
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
Komentáře (0)