Po schodoch
Anotace: zvuky od sousedů
Večerní chvilky
U kladívka a pilky
Soused ženu tluče
Hlava nehlava
Nechce vařit uklízet
A tak dostává
Naproti zas jeden pán
Svojí starou řeže
Je to láska jako trám
Přeříznul jí vleže…
No a další z chlapů
Je fuck nevinný
Je jako sůl bitej
Od svý DOMINY
Abych nezapoměl
Na souseda Emila
Ženská na něj řve
Dělá z něho debila
Jsou to krásný večery
Plný zvláštních tónů
Příběhy a aféry
Jen tak bez pardónu…
Přečteno 487x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (2)
Komentujících (2)