Chlupaté tlapky
Můj malý ..
Hýčkám Tě s citem matky,
miluji Tě jako sobec sebe.
Chráním jako lvice mladé,
a věřím v Tebe jako poslední naději ..
Abych v Tvých očích našla ..
Bezpečí, kterě z mé péče cítíš,
Lásku, kterou oplácíš,
Věrnost, s Tebou rostoucí,
a stálost, která nemění fakt ..
že jsem DVA.
Můj chlupatý příteli ..
Přečteno 379x
Tipy 14
Poslední tipující: Liška76, la loba, Linzerka, jitka.svobodova, labuť, CULIKATÁ, Donne
Komentáře (4)
Komentujících (4)