Jednou nás vyhrabou opice nebo delfíni, snad to tady nezničíme úplně! ST!
08.09.2011 20:26:00 | Zasr. romantik
mám taky občas v hlavě
brouky
a na těle šrámy
myšlenky vyšlapaly si
vlastní cestu
plnou zákrut
ale což
bože na bedra mi vlož
všechny strasti světa
léta se snažím lítat
i kameny valit
nevím kde beru sílu..a jdu
a jdu..občas i tanečním krokem
rokem...ku podzimu...a sál..
ani nevím kolikátej je to sál...
ST
08.09.2011 19:11:00 | Mbonita