Anotace: ze ztracené sbírky - Recyklované Iluze -
Fortuna je potvora nevyzpytatelná, copak o to...
A ´Recyklované Iluze´, to je fakt Něco! St :)
11.09.2011 18:34:00 | TetaKazi
Fortuna klepe Ti na rameno
žena kvete můj Ty světe
hojnost stolu ho prohýbá
a krása je vábivá
že?
Podzime
nabídni pokrmy
plody i svody
a nejen u vody...
hody..hody..poetický i erotický
přeci jako vždycky
vezmi za kliku
a volej...odstup..skeptiku:-))
ST
08.09.2011 19:18:00 | Mbonita
Copak nám nového
Fortuna přivála
stará je vysmátá
a mladá ólala
namísto hojnosti
seždíme muži šos
musím Tě člověče
rozesmát pro radost...:))
08.09.2011 14:45:00 | šuměnka