Do pekla
Anotace: ...cesta vyšlapaná...
Do pekla cesta vyšlapaná,
dnešní noci zemře panna...
Pro pár bylin, luční kvítí,
hranice už do tmy svítí...
Dnešní noci nejdeš spát,
máš ji rád, však tys ten kat...
Udal jsi ji inkvizici,
plamený polibek líci...
Do pekla cesta vyšlapaná,
né pro pannu, pro jednoho pána...
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, j.c., synanceia
Komentáře (1)
Komentujících (1)