Co zbylo z jedné noci...
Říkal jsi
že jsem krásná.
V návalech vášně
říkals mi miláčku.
Oba máme strach
z vážnějších citů.
Snad to nám brání
být šťastní.
Byla to dlouhá noc
plná otazníků a vykřičníků.
Skončila s ránem
a tvým odchodem.
Jsme nevděčníci
co nevěří na osud
a šťastné konce
z pohádek.
Co ti zbylo???
Nevím
Mě zbylo po tobě jen
zaschlý sperma na prostěradle.
Přečteno 290x
Tipy 9
Poslední tipující: Víla, trhla.marketka, ECHO PARAZIT, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)