Anotace: a když přečteš, nepochopíš to a když pochopíš tak špatně, tak k čemu to vlastně píšu? O Vlku pro Vlka.
jak sama píšeš, opravdové básně pochází z opravdových emocí... snad mě to oslovilo jen proto, že je trochu znám sama, snad proto, že z té básně skutečně vyzařují.
09.09.2011 15:14:00 | Kristine Clary-Aldringen