Podzimní melancholie
Anotace: pro tebe, ač si to nikdy nepřečteš...
V mrazivé mlze
šedivý svět
sama v něm
nevím jak zpět
Studí mě ruce
od mého srdce
v podzimním děšti
zastavilo tep
píšu ti vzkazy
na zamlžená okna
co nikdy neuvidíš
o tom jak scházíš
Hledám ztracený úsměv
záchvěv štěstí
v napadaném listí
trochu něhy
teplo tvého těla
co se vytrácí
s podzimními dešti
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (0)