V sobě sám
pletem síť z melancholie,
čekaje, až čas stín smyje,
až čas smyje stesk těch holých stěn
ženem spolu do neznáma,
však topíš se v něm sám, já sama,
v sobě sám jsme každý opuštěn
já jsem rub tvé šťastné mince,
nejkřehčí tón v basové lince,
však dnes tvým mincím stačí prý jen líc
ty jsi má kapka v černém moři,
tečka, jež mě v stíny noří,
však já po ní prahnu stále víc
Přečteno 350x
Tipy 16
Poslední tipující: V.N.Losinský, Maryje..., Elisha, Gabrielle, jitka.svobodova, tato22, CULIKATÁ, Castiza, E.T.Jane
Komentáře (4)
Komentujících (4)