Anotace: Šlapat po kočičích hlavách se přeci nesluší...
Davi...
Neodolala jsem a opět jsem se k ní vrátila. Je mi najednou tak smutno, protože jsem se Ti neozvala, i když jsi byl určitě hodnou chvíli sám a potřeboval sis povídat... Od teď jsem tu kdykoli, stačí zakřičet do ticha a já přijdu...
Ps: co takhle předvánoční Praha? :) Vymýšlím výlet:))
12.10.2011 22:56:00 | Sunny
Až jednou večer slunce shoří na obloze, budeš se tomu všemu tiše smát...
Slibuji,
neb chci,
ať můžeš zase klidně usínat...
Některé věci jsou tak neskutečně krásné, až to člověka tam někde hluboko dojímá k slzám, protože mu dochází, jak moc jsme všichni stejní a jak moc všichni toužíme milovat...
tebe mi seslalo samo nebe, vím to...
Opatruj se, Davi...
10.09.2011 22:08:00 | Sunny