Vo výkone služby...
Anotace: Niekedy zabolí hlava,ale aj to sa stáva...
Zastavil ma občan
tejto republiky
váhal som
mal v tvári divné tiky
kráčal som cestou
a v duši rôzne túžby
ten občan bol jednoznačne
vo výkone služby
,,prosím,vaše doklady,
techničák,,snáď pod palcom mal to,
neviem či si všimol...
ja som nemal auto
obaja číhali sme
jeden na druhého v napätí
mierne ľahúčko
v alkohole odetí...
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Cecilka, Agniezka, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)