Psssst. Když říkáte to tak obraťte se zády, on každý tady chtěl by na Plejády, však pro klam a lži tam není místo a i když zdá se to být sakra blízko my nohy sobě ošoupeme než Utopie této dosáhneme ...
14.09.2011 11:14:00 | kasparoza
asi jsem divná, ale mně se tady líbí.... je to spíš o tom, kdo má jaký hodnoty.-)) ale kdyby na světě byli všichni miloučký a hodňoučký, byl by to pěknej voser ne?
10.09.2011 15:22:00 | Lagedama
Já tam chci taky a nebo raději rovnou do ráje
nezná někdo cestu,nebo jaké číslo autobusu tam jezdí? :-))
09.09.2011 14:39:00 | Kett