Anotace: ve vztahu
To ano a právě ta složitost nutí psát básně.
13.09.2011 12:42:00 | Magdalena Křenková
souhlasím s komentářem od labutě.vztahy jsou hodně složité.krásně popsané.
09.09.2011 20:25:00 | M3rryMarta Valenová
Někdy jsou vztahy a slova stejně složitá, jako kořenoví stromů...
09.09.2011 17:55:00 | labuť
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?