POLOŽÍŠ HLAVU.....
Položíš hlavu na polštář
hledáš ty pocity
proč tvoje krásná tvář?
dává na srdce záplaty
Uložíš svá skrytá přání
jsi tečka v prostředku světa
to mně nic nebrání
ani tvá hloupá věta
Čekajíc na tvé doteky a souvětí
slova co hříchem jsou spálená
když jak střela proletí
náručí..Andělé beze jména
Položíš hlavu,co přijde hlazení
jen další vezme si čas
pro kousek něhy,co říká si umění
jen létá si v nás.
Přečteno 306x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Tomáš Přidal, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)