Jen návrat...
Jen návrat nemá jméno
ani tvář a možná odstíny
závistivého pohledu
co tiše roztírají na tenkých
řasách vzpomínání
Možná touho,možná ozvěno
třeba přirozené stíny
jen zepředu,jen zezadu
z myšlenek co jen prach je hřích
beze slov,litování
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, Mbonita, CULIKATÁ, Tomáš Přidal, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)