JE TĚŽKÉ TO POCHOPIT
Podprahové vnímání
jak přelstít smrt
když bez vyzvání přichází
v jednom okamžiku
energie tě pohání
v druhém škrt
život odchází
má to systematiku
na jednom konci světa
letadlo spadne
a na druhem
žena porodí své nádherné dítě
zmar a štěstí
ruku v ruce
jako bratří
láska v neštěstí
tma i slunce
to už odedávna k sobě patří
vím....je těžké to pochopit
ale prostě tak to je
příroda je živel
a člověk
jí nikdy nespoutá
nějakými pravidly
a ani nikdy neovládne
jak jsi bláhově myslí
sopky tu byly dávno
před námi
jsou a budou
i po nás
jako obrovské záplavy
a destrukční tornáda
a oheň co nelze uhasit
a ohromná zničující zemětřesení
a sesuvy půdy
vlivem neustálých dešťů
a obrovská sucha
kdy voda je cennější
než zlato
není to naše chyba
a ani to nijak neovlivníme
takhle to prostě funguje
už milióny let
jsme jen další evoluce
co po ní přijde,zase něco nového a dokonalejšího.
Přečteno 388x
Tipy 28
Poslední tipující: Jin&Jang, Agniezka, ECHO PARAZIT, la loba, zenge, labuť, Azure angel, Mbonita, Jiná, hatlapatla, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)