TAK JAKO STOJÍ ZA TO, TAK PRO TEBE
Anotace: O lásce a zatracení...
Sám jeden z mnoha jsou,
a pro něž nedýchá,
se do noci vtančí nahotou,
i chvíle proslýchá.
Slzami očí asi znaj,
a pro něž mžím,
se promění můj kraj,
i ve dne vším.
Tak jako stojí za to,
tak pro tebe,
se třpytí očím zlato,
i hvězdné nebe.
Slov vykřičených v hlase,
se srdcím poroučí,
bojí přežít v čase,
jenž si zaslouží.
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, čas.běží
Komentáře (0)